KEUKENS

KEUKEN-
WERKBLADEN OP MAAT GEMAAKT

Je keuken is de plek waar je even je vrije geest los kan laten gaan. Het is de plek waar je de mooiste en lekkerste creaties voor jezelf, familie en vrienden kan maken.

KEUKENS

HEADING

Om dit te kunnen doen moet je natuurlijk wel een keuken hebben die past bij je creatieve uitspattingen. Daarom kun je een keuken op maat laten maken, precies zoals jij dat wilt. Met een handgemaakte keukenwerkbladen van marmer, getacore, hi-macs en krion die op exact de juiste hoogte is afgesteld en kastjes waar je ze maar wilt om al je kruiden en specerijen in te bewaren. Jouw exclusieve keuken, zoals jij deze wilt hebben en niemand anders zo heeft. Dit zorgt er toch voor dat je met nog meer plezier de keukenprins of –prinses uit gaat hangen.

keuken-op-kantoor
ONTWERP EN DESIGN

VAN ONTWERP TOT HEUS DESIGN

Het krijgen van je eigen unieke keuken begint bij de tekentafel. Om een keuken op maat te maken naar jouw wensen, moeten deze wensen in beeld gebracht worden. Om dit tot stand te laten komen gaan ervaren designers met je aan de slag. Er wordt met je besproken hoe je je droomkeuken voor je ziet en wat je er allemaal in kwijt wilt kunnen. Tegelijkertijd gaan de ontwerpers de keuken inmeten, zodat de grootte van de ruimte bekend is.

Dit wordt gedaan, zodat er een duidelijk en kloppend ontwerp gemaakt kan worden waar alle kastjes, deurtjes en tafeltjes in geplaatst kunnen worden. Niets is zo vervelend als er tijdens de werkzaamheden achter komen dat het idee niet te realiseren valt, omdat het interieur niet past in het keukenoppervlak. Het hebben van een handgemaakte keuken kost vooral veel tijd aan het ontwerp. Je wilt natuurlijk wel dat je keuken ook echt past bij je wensen, en daarom worden de keukens ook echt op maat gemaakt volgens een uniek design dat bedacht is in samenwerking met jouw input.

OPEN KEUKEN

GEBRUIK VAN EEN OPEN KEUKEN

Het is de laatste jaren steeds meer een trend om een open keuken te hebben. En dat is ook niet zo gek. Koken is al jaren niet meer alleen maar een verplichting, maar ook een hele aangelegenheid. Degene in de keuken hoeft niet afgesloten te zijn van wat er in de huiskamer gebeurt.

Het hebben van een open keuken is ook perfect als je een kookeiland wilt hebben. Je hoeft dan veel minder rekening met de ruimte te houden, omdat er geen belemmerende muur tussen zit. Het keukeneiland zorgt er ook meteen voor dat je keuken een echte woonkeuken wordt, waar je gezellig met de hele familie aan tafel zit, gesprekken met elkaar voert en alvast kunt genieten van de heerlijke geuren die er uit de pannen en potten komen. Maak van je keuken je eigen exotische paradijsje waar jij met de degens zwaait, zoals jij dat wilt. Door je keuken op maat te laten maken kan je in ieder geval nooit zeggen dat je met tegenzin gaat koken.

keuken-blad
Keuken-thuis

KEUKEN

KASTJES

Een van de belangrijkste zaken in dit ontwerp zijn je keukenkastjes. Je bespreekt tijdens het ontwerp waar je in je keuken kastjes wilt hebben hoeveel je er wilt hebben, hoe de kastjes eruit moeten zien, naar welke kant de deurtjes open en dicht gaan, hoe deze deurtjes eruit moeten zien en ga zo maar door.

Jouw keuken moet ook echt jouw keuken zijn en passen bij hoe jij in de keuken staat. Wil je veel kleine opbergvakken in de buurt van je fornuis hebben omdat je veel met kruiden en specerijen werkt, of ben je een wat eenvoudigere op het gebied van koken en wil je alleen genoeg opbergruimte voor je servies om je makkelijke maaltijd op te kunnen scheppen? Aan al deze zaken wordt gedacht tijdens het designontwerp.

/ HOME

/ WERKZAAMHEDEN

/ PORTFOLIO

/ OVER ONS

/ CONTACT

CONTACT FORMULIER

Wilt u graag contact met ons opnemen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

15 + 9 =