INTERIEUR

INTERIEUR OP BASIS VAN JOUW WENSEN

Wil je voor je bedrijf, werkplekken, badkamer of gewoon je woning een interieur dat echt past bij je lifestyle?

INTERIEUR

HEADING

Laat dan je interieur op maat maken door een expert op het gebied van interieurbouw. Deze expert kan door middel van een uniek interieurdesign het ontwerp creëren dat past bij jouw wensen. Geen saaie meubels en kasten meer. Geen uitstraling die lijkt alsof je door de showroom van een woonwarenhuis loopt. Maar een echte plek voor jezelf of je doeleinden. Laat daarom je interieur designer voor je het interieur design maken dat voldoet aan waarvoor het bedoeld is.

 

interieur-kantoor
ONTWERP EN DESIGN

OVERAL IN HUIS

Je huis is jouw huis. En jouw huis wil je zoveel mogelijk kunnen aanpassen aan jouw wensen. Daarom is er aan gedacht dat je waar dan ook in je huis je interieur op maat kan laten maken.

Of je het nu hebt over een salontafel in je woonkamer of een kast in je slaapkamer, de ruimte verdient het om een meubel op maat te krijgen die zowel bij de ruimte als bij je smaak. Een goed voorbeeld hiervan is je kast. Het is een van de grootste meubels die je hebt en je kijkt er veel naar. Door een kast op maat te laten maken heb je een kast waar je ook echt naar wilt kijken. Daarnaast is een prachtige salontafel midden in je kamer ook belangrijk om op een unieke wijze te laten ontwerpen, waardoor het echt de eyecatcher van je kamer wordt en je visite er maar over blijft praten.

Zelfs aan de sanitaire ruimtes is gedacht. Ook in je badkamer kan je interieur vinden, en ook dit interieur is op maat te maken. In je badkamer meubels hebben staan die voldoen aan jouw wensen qua hygiënische verzorging? Dit is meer dan mogelijk. Zo past zelfs het interieur in je badkamer nog bij dat van de rest van je huis.

HORECA

INRICHTING HORECA OP MAAT

Ook voor in de horeca is het fijn als je meubels voldoen aan je wensen. Denk hierbij aan werkbanken die op de juiste hoogte staan of mooie zitplaatsen in de eetruimte.

Of je nu kijkt voor de inrichting van je kantine of je eigen restaurant. Een goed voorbeeld van op maat gemaakt interieur voor horeca is een epoxy tafel, die het eten nog aangenamer maakt doordat het er goed verzorgd uitziet. Hoe beter je interieur, hoe vaker mensen bij je komen eten en hoe liever je koks, of jezelf, de lekkerste maaltijden bereiden.

houten interieur
interieur-kantoor-2

WERKPLEKKEN

MEUBELS EN KASTEN OP MAAT LATEN MAKEN VAN CNC

Daarbij kan het personeel ook zeker baat hebben bij custom made interieur. Waar creatieve meubels op maat staan wordt creatief gewerkt en dit zorgt ervoor dat het werk niet alleen goed wordt uitgevoerd, maar ook een manier dat het personeel het leuk vindt. Vooral het bureau waar je werknemers aan de slag zijn mag een creatieve twist van de interieur designers krijgen. De bureaus zien er niet alleen mooier uit, maar helpen ook met een goede werkflow. Deze bureaus zijn op maat gemaakt en verstelbaar in hoogte, zodat iedereen er goed aan kan werken. Niets zo vervelend als moeten werken aan een bureau waar je niet prettig aan zit.

/ HOME

/ WERKZAAMHEDEN

/ PORTFOLIO

/ OVER ONS

/ CONTACT

CONTACT FORMULIER

Wilt u graag contact met ons opnemen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

5 + 2 =