EPOXY FREZEN

TAFELS MET EPOXY COATING VOOR EEN UNIEK EFFECT

Je zit veel aan je tafel en daardoor zie je deze ook veel. Nu wil je het liefste aan een tafel zitten die helemaal naar jouw smaak is. De juiste hoogte, de juiste grootte, gemaakt van het juiste materiaal en mooi afgewerkt. 

EPOXY FREZEN

HEADING

Aangezien de tafel een echte eyecatcher moet zijn wil je wel een tafel die ook echt opvalt en mooi past bij de rest van je interieur. Om al dit effect te kunnen krijgen kan je ervoor kiezen om een tafel met epoxy coating te laten maken, geheel volgens eigen wijze. Epoxytafels zijn niet alleen mooi, maar geven ook een uniek effect en gaan jarenlang mee zonder dat de kwaliteit er onder hoeft te lijden. Het laten maken van een unieke epoxy coated tafel is eenvoudig te realiseren als je de juiste vakmensen voor je aan de slag laat gaan.

restaurant

EPOXYTAFEL

LAAT JE EIGEN EPOXYTAFEL MAKEN

Een tafel met epoxy coating klinkt natuurlijk ontzettend mooi, maar hoe krijg je het voor elkaar om deze te realiseren? Epoxytafels laten maken doe je door een expert in te schakelen die ervaren is met epoxy. Deze gaat met jou in gesprek om te beslissen wat voor tafel je wilt hebben. Hoe groot moet de tafel worden? Hoe hoog moet deze zijn? Hoeveel mensen moeten er aan kunnen zitten? Waarvoor dient de tafel? Waar in je huis of pand komt de tafel te staan? Met alles wordt rekening gehouden en op basis hiervan wordt een plan opgesteld om de tafel met epoxy coating te kunnen maken. Deze tafel is volledig naar jouw wensen in de maak, waardoor je een echt unieke tafel hebt van sterk en mooi epoxy materiaal.

SOORTEN CNC

VERSCHILLENDE EPOXYTAFELS

Epoxy coating kan gebruikt worden op verschillende wijzen. Als je er van houdt dat je tafel mooi schittert en goed opvalt in de ruimte, dan kan je ervoor kiezen gebruik te maken van hoogglans epoxy. Deze hoogglans epoxytafels bieden echt het comfort waar je naar zoekt, terwijl je zelf bepaalt wat de mogelijkheden ermee zijn. Je bent niet afhankelijk van een showroom waar de tafels al voorgemaakt zijn en je maar moet kijken of het je lukt een tafel te vinden die hoog genoeg is en waar genoeg plek aan is. Door je epoxy coating tafel op maat te laten maken, heb je een hoogglans tafel waar je echt trots op kan zijn en waar je met een fijn gevoel aan kunt zitten.

tegels-boardshorts
mond-liquid-gloss-expoxy

SCHILDERIJEN

EPOXY SCHILDERIJEN

Epoxy coating alleen bedoeld voor interieur? Zeker niet. Een epoxy coating is ook zeer geschikt voor andere zaken in je huis. Zo kun je de mooiste schilderijtjes met een epoxy coating laten maken. Door deze coating zien ze er niet alleen prachtig uit, maar kunnen ze ook tegen een stootje. Je hoeft dus niet bang te zijn dat wanneer je er per ongeluk tegenaan stoot deze meteen kapot is. Hetzelfde geldt ook voor de volgende categorie.

/ HOME

/ WERKZAAMHEDEN

/ PORTFOLIO

/ OVER ONS

/ CONTACT

CONTACT FORMULIER

Wilt u graag contact met ons opnemen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

14 + 1 =