CNC FREZEN

CNC FREZEN IN JE HUIS GEBRUIKEN

CNC is een speciale plaatbewerking, die veel voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden.
CNC FREZEN

HEADING

CNC betekent computer numerical control een speciale plaatbewerking, die veel voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden

HOE HET WERKT

HOE GAAT HET FREZEN IN ZIJN WERKING?

Voor het maken van perfect CNC op maat is het belangrijk dat de CNC frezen worden gemaakt op basis van jouw interesse, waarvoor ze gemaakt moeten worden en waar ze moeten functioneren.

Van het begin tot het einde worden de experts ingezet om kwaliteit en service te kunnen bieden. Het begint uiteraard met de vraag wat je wilt laten maken. Dit kan variëren in bijvoorbeeld kasten en meubels, maar ook andere producten kunnen van de plaatbewerking geproduceerd worden. Wanneer duidelijk is wat er gedaan moet worden en wat de wensen zijn qua grootte, materiaal, kleur en waar het geplaatst moet worden, gaan de vakmensen aan de slag. Voor het maken van CNC op maat wordt een speciale freesmachine gebruikt. Deze freesmachine wordt alleen gebruikt door ervaren werkers die weten wat ze aan het doen zijn. Per soort CNC is er een eigen machine. Wil je bijvoorbeeld CNC frezen hebben voor hout, dan gebruikt men de CNC freesmachine hout om het gewenste resultaat te creëren. Zo behoudt elk soort CNC zijn kracht en werking.

SOORTEN CNC

VERSCHILLENDE SOORTEN CNC

Je wilt CNC op maat laten maken, zodat het ook past bij de rest van je interieur. Maar in hoeverre kan je hierin dan variëren, zodat je plaatmateriaal ook écht past bij de rest?

CNC kan gebruikt worden in verschillende vormen en stijlen, maar ook het materiaal dat geschikt is voor dit product kan variëren. Hierboven werd al gesproken over CNC frezen voor hout, maar deze frezen zijn ook voor andere materialen geschikt, zoals van bamboe, karton, melamine, spaanplaat en multiplex. En dit is nog niet eens alles. De kans dat er materiaal bijzit waarvan je zeker weet dat het past bij wat je wilt hebben om het ultieme comfort te hebben, is bij de op maat gemaakte CNC frezen bijna zo goed als honderd procent.

CNC OP MAAT

MEUBELS EN KASTEN OP MAAT LATEN MAKEN VAN CNC

CNC frezen gebruiken om je interieur mooier te maken? Dat is een van de specialiteiten van dit product. Je kunt bij een expert op het gebied van CNC ook langskomen om kasten, tafels en ander soort meubilair te laten maken op de mooiste en meest kwalitatieve manier.

De experts op het gebied van CNC frezen weten als geen ander wat de mogelijkheden met dit materiaal zijn. Zo kan je van CNC frezen gebruik maken voor de mooiste kastjes. Van CNC gebruik maken voor het maken van kasten op maat is geen enkel probleem voor de ervaren professionals die CNC kennen als hun broekzak. Het gebruik van deze frezen zorgt niet alleen voor een hoge kwaliteit, maar ook voor een strakke uitstraling en dat je nog lang kan gaan genieten van je kasten, hoe intensief je ze ook gebruikt worden. Van kleine kastjes in de gang naar de voordeur toe tot en met een gigantische kledingkast in de master bedroom. Een CNC meubelmaker is niet zo maar een meubelmaker, maar één die alle ins en outs van het materiaal kent en weet wat er gedaan moet worden om niet alleen kwaliteit af te kunnen leveren tijdens het maken en de bezorging, maar ook dat de kast een lange tijdmeegaat en je er dus veel plezier aan kunt hebben. Dit geldt ook voor andere stukken in je meubilair, zoals een dressoir of opbergtafel.

/ HOME

/ WERKZAAMHEDEN

/ PORTFOLIO

/ OVER ONS

/ CONTACT

CONTACT FORMULIER

Wilt u graag contact met ons opnemen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

5 + 8 =